Charitatief

Als mens leven we niet in isolement maar binnen sociale structuren en binnen het ecosysteem van de aarde. Het woord ‘samen’ is hier en daar teveel gebruikt, maar de waarde ervan is niet minder geworden. Voor mij is het van belang om tijd vrij te maken om bij te dragen aan dat ‘samen’. Deels doe ik dat door bewuste keuzes te maken over mijn ecologische footprint. Maar zeker ook door met regelmaat iets als vrijwilliger te doen of organiseren.

Zo zette ik mijn tijd in met creatieve professionals om kleine ondernemingen met enkele uren werk te helpen, of als mentor voor studenten van een mbo, hielp in een gaarkeuken afwassen. Tijdens de corona periode was ik vaak aan het klussen bij een stichting met een renovatiepand waar de centjes niet meer binnen kwamen. Recent organiseerde ik een bijeenkomst voor mensen geraakt door kanker die meer over de mogelijkheden binnen de complementaire zorg wilden weten. En ga zo maar door.

Pink Ribbon 2022

Ik heb zelf mogen profiteren van resultaten in de trials met de vrouwen die mij voorgingen in onderzoek en ontwikkeling mbt borstkanker. Ik weet dus hoe groot het belang van financieren hiervan is. Verder wil ik graag anderen met kanker laten ervaren dat er prachtige mensen en aanpakken zijn die de beleving op het kanker pad lichter kunnen maken. Daarom organiseer ik samen met Marcelle en Gea een Pink Ribbon charity event waar we healing en biodanza zullen aanbieden. De healing zal plaatsvinden onder begeleiding van Marcelle Weevers (voorstraat51.nl) en de biodanza zal Gea Verhofstad begeleiden (geaverhofstad.nl).

We zullen samen komen in Delft, op de Voorstraat nr51 vanaf 18u (zie praktische informatie hieronder). Aanmelden vooraf kan via info@georginahaug.nl en dan overleggen we samen hoe we de donatie van 10 euro verrekenen (tikkie, paypal, cash). Je hoeft natuuurlijk niet in behandeling te zijn of kanker te hebben om mee te doen op deze avond. Maar weet dat Gea een speciale biodanza groep zal gaan opzetten voor mensen die kanker hebben (gehad).

  • Datum: 31 oktober 2022
  • Tijd: inloop tussen 18-19u
  • Healing: tussen 18-19u, apart vermelden bij aanmelding als je dit wilt ervaren
  • Biodanza: 19-20.30u
  • Er zal tussen 18-19u ook soep met een sandwich klaar staan
  • Aanmelden via info@georginahaug.nl
  • Donatie voor Pink Ribbon 10 euro (meer mag altijd)
  • Adres: Voorstraat 51, Delft (site)
  • Pink Ribbon event pagina